Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thắm
dc.contributor.authorĐào, Thị Thu Thủy
dc.contributor.authorCáp, Minh Đức
dc.date.accessioned2023-12-12T07:40:04Z-
dc.date.available2023-12-12T07:40:04Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332848en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.214-225 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleKiến thức, thực hành của người chế biến tại bếp ăn tập thể các trường mầm non thành phố Hải Dương năm 2020 = Knowledge and practice of food handlers at the collective kitchens of kindergartens in Hai Duong city in 2020en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021214.pdf
  • Size : 214,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.