Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Title: | Ảnh hưởng của vật liệu bao gói đến chất lượng của nấm sò (Pleurotus saijo caju) trong quá trình bảo quản = Effect of packaging materials on the quality of oyster mushrooms (Pleurotus saijo caju) during storage | Authors: | Trần, Thu Hà Trịnh, Thị Mỹ Ngọc Nguyễn, Duy Trình Nguyễn, Văn Giang |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.12B - tr.34 - 40 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331272 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv8V63S12B2021034.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.