Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Title: Ảnh hưởng của vật liệu bao gói đến chất lượng của nấm sò (Pleurotus saijo caju) trong quá trình bảo quản = Effect of packaging materials on the quality of oyster mushrooms (Pleurotus saijo caju) during storage
Authors: Trần, Thu Hà
Trịnh, Thị Mỹ Ngọc
Nguyễn, Duy Trình
Nguyễn, Văn Giang
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.12B - tr.34 - 40 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331272
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V63S12B2021034.pdf1.71 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.