Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Title: Ảnh hưởng của vật liệu bao gói đến chất lượng của nấm sò (Pleurotus saijo caju) trong quá trình bảo quản = Effect of packaging materials on the quality of oyster mushrooms (Pleurotus saijo caju) during storage
Authors: Trần, Thu Hà
Trịnh, Thị Mỹ Ngọc
Nguyễn, Duy Trình
Nguyễn, Văn Giang
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.12B - tr.34 - 40 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331272
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V63S12B2021034.pdf
  • Size : 1,71 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.