Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thu Hà
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Mỹ Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Trình
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Giang
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:04Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:04Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331272en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.12B - tr.34 - 40 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của vật liệu bao gói đến chất lượng của nấm sò (Pleurotus saijo caju) trong quá trình bảo quản = Effect of packaging materials on the quality of oyster mushrooms (Pleurotus saijo caju) during storageen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V63S12B2021034.pdf1.71 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.