Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thu Hà
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Mỹ Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Trình
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Giang
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:04Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:04Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331272en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31525-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.12B - tr.34 - 40 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của vật liệu bao gói đến chất lượng của nấm sò (Pleurotus saijo caju) trong quá trình bảo quản = Effect of packaging materials on the quality of oyster mushrooms (Pleurotus saijo caju) during storageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V63S12B2021034.pdf
  • Size : 1,71 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.