Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216
Title: Nghiên cứu tạo bột chanh khô làm thức uống bổ dưỡng, tăng cường sức đề kháng cho cơ thể = Studying on produce the lemon powder to beverages for nutritional strengthening the human resistance
Authors: Vũ, Thị Quyền
Vũ, Đặng Thái Sơn
Trần, Ngọc Kim Khuê
Huỳnh, Long
Keywords: Khoa học (ĐH Văn Lang)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Văn Lang) - 2021 - no.28 - tr.76-80 - ISSN.2525-2429
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329022
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv447S282021076.pdf730.42 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

16
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.