Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216
Title: | Nghiên cứu tạo bột chanh khô làm thức uống bổ dưỡng, tăng cường sức đề kháng cho cơ thể = Studying on produce the lemon powder to beverages for nutritional strengthening the human resistance | Authors: | Vũ, Thị Quyền Vũ, Đặng Thái Sơn Trần, Ngọc Kim Khuê Huỳnh, Long |
Keywords: | Khoa học (ĐH Văn Lang) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Văn Lang) - 2021 - no.28 - tr.76-80 - ISSN.2525-2429 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329022 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv447S282021076.pdf | 730.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.