Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216
Title: Nghiên cứu tạo bột chanh khô làm thức uống bổ dưỡng, tăng cường sức đề kháng cho cơ thể = Studying on produce the lemon powder to beverages for nutritional strengthening the human resistance
Authors: Vũ, Thị Quyền
Vũ, Đặng Thái Sơn
Trần, Ngọc Kim Khuê
Huỳnh, Long
Keywords: Khoa học (ĐH Văn Lang)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Văn Lang) - 2021 - no.28 - tr.76-80 - ISSN.2525-2429
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329022
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31216
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv447S282021076.pdf
  • Size : 730,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.