Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161
Title: | Nghiên cứu đề xuất qui trình chế biến hạt điều tẩm vị quế = Research on the process of making cinnamon flavored cashews |
Authors: | Phạm, Thị Mỹ Trâm Nguyễn, Ngọc Kiều Trâm |
Keywords: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.2 - tr.30-39 - ISSN.1859-4433 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333513 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv512S022021030.pdf
Size : 2,49 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.