Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161
Title: Nghiên cứu đề xuất qui trình chế biến hạt điều tẩm vị quế = Research on the process of making cinnamon flavored cashews
Authors: Phạm, Thị Mỹ Trâm
Nguyễn, Ngọc Kiều Trâm
Keywords: Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.2 - tr.30-39 - ISSN.1859-4433
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333513
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S022021030.pdf2.49 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.