Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161
Title: | Nghiên cứu đề xuất qui trình chế biến hạt điều tẩm vị quế = Research on the process of making cinnamon flavored cashews | Authors: | Phạm, Thị Mỹ Trâm Nguyễn, Ngọc Kiều Trâm |
Keywords: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.2 - tr.30-39 - ISSN.1859-4433 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333513 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv512S022021030.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.