Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Mỹ Trâm
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Kiều Trâm
dc.date.accessioned2023-12-12T07:32:52Z-
dc.date.available2023-12-12T07:32:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333513en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31161-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.2 - tr.30-39 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectKhoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleNghiên cứu đề xuất qui trình chế biến hạt điều tẩm vị quế = Research on the process of making cinnamon flavored cashewsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S022021030.pdf
  • Size : 2,49 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.