Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31003
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ và ph đến khả năng sinh tổng hợp, hoạt tính và độ bền của α-amylase từ chủng vi khuẩn Bacillus subtilis V37 = Effect of temperature and pH on the production, activity, and stability of α-amylase from Bacillus subtilis V37 | Authors: | Đoàn, Văn Thược Nguyễn, Phúc Hưng |
Keywords: | Khoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội) - 2021 - no.1 - tr.72-79 - ISSN.2354-1075 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333301 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31003 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv157V66TNS012021072.pdf | 308.47 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.