Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31003
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và ph đến khả năng sinh tổng hợp, hoạt tính và độ bền của α-amylase từ chủng vi khuẩn Bacillus subtilis V37 = Effect of temperature and pH on the production, activity, and stability of α-amylase from Bacillus subtilis V37
Authors: Đoàn, Văn Thược
Nguyễn, Phúc Hưng
Keywords: Khoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Sư phạm Hà Nội) - 2021 - no.1 - tr.72-79 - ISSN.2354-1075
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333301
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31003
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv157V66TNS012021072.pdf
  • Size : 308,47 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.