Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30980
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của nồng độ muối đến hiệu suất xử lý cod của mô hình uasb đối với nước thải sản xuất nước tương trong điều kiện thí nghiệm = Impact of salinity on cod treatment efficiency in the soy sauce wastewater treatment by uasb model in vitro | Authors: | Huỳnh, Thị Điệp Trần, Quang Vinh Nguyễn, Hoàng Dũng Lê, Quỳnh Loan Vũ, Thị Tuyết Nhung Phạm, Anh Vũ Ngô, Kế Sương Nguyễn, Đắc Khải Trần, Thị Mỹ Ngọc Trần, Trung Kiên |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.4 - tr.57-65 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333262 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30980 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V21S42021057.pdf | 469.64 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.