Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30980
Title: Khảo sát ảnh hưởng của nồng độ muối đến hiệu suất xử lý cod của mô hình uasb đối với nước thải sản xuất nước tương trong điều kiện thí nghiệm = Impact of salinity on cod treatment efficiency in the soy sauce wastewater treatment by uasb model in vitro
Authors: Huỳnh, Thị Điệp
Trần, Quang Vinh
Nguyễn, Hoàng Dũng
Lê, Quỳnh Loan
Vũ, Thị Tuyết Nhung
Phạm, Anh Vũ
Ngô, Kế Sương
Nguyễn, Đắc Khải
Trần, Thị Mỹ Ngọc
Trần, Trung Kiên
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.4 - tr.57-65 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333262
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30980
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V21S42021057.pdf469.64 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.