Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970
Title: Khảo sát ảnh hưởng của các yếu tố đến quá trình lên men chính (f1) trà kombucha oolong = Evaluation of some factors effecting the primary fermentation of kombucha oolong tea
Authors: Nguyễn, Lê Ý Kha
Nguyễn, Lê Ý Nhi
Nguyễn, Ngọc Đức
Phan, Thị Thuận
Thân, Thị Thanh Truyền
Hoàng, Thị Ngọc Nhơn
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.3 - tr.224-230 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333252
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V21S32021224.pdf373.07 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

4
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.