Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của các yếu tố đến quá trình lên men chính (f1) trà kombucha oolong = Evaluation of some factors effecting the primary fermentation of kombucha oolong tea | Authors: | Nguyễn, Lê Ý Kha Nguyễn, Lê Ý Nhi Nguyễn, Ngọc Đức Phan, Thị Thuận Thân, Thị Thanh Truyền Hoàng, Thị Ngọc Nhơn |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.3 - tr.224-230 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333252 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V21S32021224.pdf | 373.07 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
4
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.