Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Lê Ý Kha | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Lê Ý Nhi | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Đức | |
dc.contributor.author | Phan, Thị Thuận | |
dc.contributor.author | Thân, Thị Thanh Truyền | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Ngọc Nhơn | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T07:31:55Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T07:31:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333252 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30970 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.3 - tr.224-230 - ISSN.0866-8132 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh | en |
dc.title | Khảo sát ảnh hưởng của các yếu tố đến quá trình lên men chính (f1) trà kombucha oolong = Evaluation of some factors effecting the primary fermentation of kombucha oolong tea | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv473V21S32021224.pdf
Size : 373,07 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.