Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30953
Title: | Các nhân tố tác động đến giá trị thương hiệu trường Đại học Công nghiệp thực phẩm tp. Hồ Chí Minh = Analysis of factors affecting customer-based brand equity: a case study of ho chi minh city university of food industry | Authors: | Nguyễn, Thị Thanh Vân | Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.3 - tr.155-168 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333241 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30953 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V21S32021155.pdf | 457.21 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
4
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
2
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.