Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30953
Title: | Các nhân tố tác động đến giá trị thương hiệu trường Đại học Công nghiệp thực phẩm tp. Hồ Chí Minh = Analysis of factors affecting customer-based brand equity: a case study of ho chi minh city university of food industry |
Authors: | Nguyễn, Thị Thanh Vân |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.3 - tr.155-168 - ISSN.0866-8132 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333241 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30953 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv473V21S32021155.pdf
Size : 457,21 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.