Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30919
Title: Nghiên cứu tạo sản phẩm chức năng từ tinh bột chuối và bột vi gói probiotic = A study on functionnal food production from banana starch and microencapsulated probiotic
Authors: Nguyễn, Thị Quỳnh Mai
Đào, Thị Mỹ Linh
Kiều, Yến Vy
Sơn, Thiên Nga
Nguyễn, Đăng Khoa
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.162-173 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333200
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30919
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V21S22021162.pdf610.88 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.