Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30919
Title: | Nghiên cứu tạo sản phẩm chức năng từ tinh bột chuối và bột vi gói probiotic = A study on functionnal food production from banana starch and microencapsulated probiotic | Authors: | Nguyễn, Thị Quỳnh Mai Đào, Thị Mỹ Linh Kiều, Yến Vy Sơn, Thiên Nga Nguyễn, Đăng Khoa |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.162-173 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333200 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30919 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V21S22021162.pdf | 610.88 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.