Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30908
Title: | Nghiên cứu quá trình tạo bột bụp giấm từ đài hoa bụp giấm khô = Production of roselle powder from dry roselle calyces |
Authors: | Đặng, Huỳnh Đức Võ, Phạm Phương Trang Đào, Thanh Khê Nguyễn, Văn Tùng |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.142-151 - ISSN.0866-8132 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333187 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30908 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv473V21S22021142.pdf
Size : 919,41 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.