Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461
Title: Đánh giá chất lượng cảm quan và một số chủng vi khuẩn gây thối cá ngừ chù nguyên liệu bảo quản bằng oligochitin kết hợp với nước đá = Evaluation of sensory and bacterial content of frigate tuna raw material preserved by oligochitin combined with ice
Authors: Trần, Văn Vương
Vũ, Ngọc Bội
Keywords: Tạp chí Khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.46-53 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278522
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S12020046.pdf830.27 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.