Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461
Title: | Đánh giá chất lượng cảm quan và một số chủng vi khuẩn gây thối cá ngừ chù nguyên liệu bảo quản bằng oligochitin kết hợp với nước đá = Evaluation of sensory and bacterial content of frigate tuna raw material preserved by oligochitin combined with ice | Authors: | Trần, Văn Vương Vũ, Ngọc Bội |
Keywords: | Tạp chí Khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.46-53 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278522 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S12020046.pdf | 830.27 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.