Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Văn Vương | |
dc.contributor.author | Vũ, Ngọc Bội | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:29:38Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278522 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30461 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.46-53 - ISSN.1859-2252 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học | en |
dc.title | Đánh giá chất lượng cảm quan và một số chủng vi khuẩn gây thối cá ngừ chù nguyên liệu bảo quản bằng oligochitin kết hợp với nước đá = Evaluation of sensory and bacterial content of frigate tuna raw material preserved by oligochitin combined with ice | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S12020046.pdf | 830.27 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.