Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Title: Ảnh hưởng của nồng độ chất hỗ trợ tạo keo đến độ ổn định của dung dịch nano bạc sả = Effects of colloid concentrations to the stability of The nano-silver lemongrass solution
Authors: Lương, Thị Tú Uyên
Vũ, Ngọc Bội
Nguyễn, Thanh Quảng
Lương, Quý Phương
Nguyễn, Thị Như Thảo
Nguyễn, Thị Mỹ Trang
Keywords: Tạp chí Khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2020 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278493
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30454
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12020002.pdf690.97 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.