Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077
Title: | Phân lập, tuyển chọn vi khuẩn lactic và ứng dụng trong lên men nem chua nấm rơm (Volvariella volvacea) = Isolation and selection of lactic acid bacteria and application in fermention of mushroom (Volveriella volvacea) |
Authors: | Trương, Thị Thúy Nguyên Lê, Thị Minh Thư Trần, Ngọc Hân Nguyễn, Thị Mỹ Tiên Mai, Hoài Anh Nguyễn, Ngọc Thạnh Bùi, Hoàng Đăng Long Huỳnh, Xuân Phong |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.1 - tr.3-10 - ISSN.1859-2171 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279143 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.