Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077
Title: Phân lập, tuyển chọn vi khuẩn lactic và ứng dụng trong lên men nem chua nấm rơm (Volvariella volvacea) = Isolation and selection of lactic acid bacteria and application in fermention of mushroom (Volveriella volvacea)
Authors: Trương, Thị Thúy Nguyên
Lê, Thị Minh Thư
Trần, Ngọc Hân
Nguyễn, Thị Mỹ Tiên
Mai, Hoài Anh
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Bùi, Hoàng Đăng Long
Huỳnh, Xuân Phong
Keywords: Khoa học và Công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.1 - tr.3-10 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279143
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V225S12020003.pdf423.54 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.