Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Thúy Nguyên
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thư
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Tiên
dc.contributor.authorMai, Hoài Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-12T03:26:43Z-
dc.date.available2023-12-12T03:26:43Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279143en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30077-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.1 - tr.3-10 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titlePhân lập, tuyển chọn vi khuẩn lactic và ứng dụng trong lên men nem chua nấm rơm (Volvariella volvacea) = Isolation and selection of lactic acid bacteria and application in fermention of mushroom (Volveriella volvacea)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V225S12020003.pdf423.54 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.