Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30066
Title: | Nghiên cứu sử dụng enzyme phytase để nâng cao giá trị dinh dưỡng khoáng trong sữa yến mạch thanh trùng pasteur = Study on application of phytase enzyme to improve dissolution of minerals in pasteurized oat milk |
Authors: | Trần, Thị Thúy Lê, Thị Hồng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.107-116 - ISSN.2354-1067 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279064 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/30066 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv157V65S32020107.pdf
Size : 789,4 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.