Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273
Title: Ảnh hưởng của nồng độ NPK lên hàm lượng protein và khả năng chống oxy hóa của Spirulina sp. nuôi cấy bằng hệ thống plastic bag photo - bioreactor. = Effects of NPK concentration on protein content and antioxidant capacity of Spirulina sp. cultured by plastic bag photo – Bioreactor
Authors: Võ, Hồng Trung
Nguyễn, Mộng Thảo Uyên
Phạm, Lương Anh Tuấn
Đỗ, Anh Thư
Nguyễn, Thị Hồng Phúc
Keywords: Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.977-988 - ISSN.1859-3100
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281085
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V17S62020977.pdf
  • Size : 495,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.