Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Võ, Hồng Trung | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Mộng Thảo Uyên | |
dc.contributor.author | Phạm, Lương Anh Tuấn | |
dc.contributor.author | Đỗ, Anh Thư | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hồng Phúc | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:21:09Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:21:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281085 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/29273 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2020 - no.6 - tr.977-988 - ISSN.1859-3100 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học (Trường Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nồng độ NPK lên hàm lượng protein và khả năng chống oxy hóa của Spirulina sp. nuôi cấy bằng hệ thống plastic bag photo - bioreactor. = Effects of NPK concentration on protein content and antioxidant capacity of Spirulina sp. cultured by plastic bag photo – Bioreactor | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv138V17S62020977.pdf | 495.16 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.