Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28854
Title: | Phân lập và tuyển chọn vi khuẩn acetic chịu nhiệt từ hạt ca cao lên men = Isolation and selection of thermotolerant acetic acid bacteria from fermented cocoa beans | Authors: | Huỳnh, Xuân Phong Nguyễn, Minh Tiến Nguyễn, Ngọc Thạnh Toshiharu, Yakushi Kazunobu, Matsushita Ngô, Thị Phương Dung Bùi, Hoàng Đăng Long |
Keywords: | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.03 - tr.54 - 59 - ISSN.1859-4794 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279880 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28854 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv8V62S032020054.pdf | 492.53 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.