Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Tiến
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorToshiharu, Yakushi
dc.contributor.authorKazunobu, Matsushita
dc.contributor.authorNgô, Thị Phương Dung
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.date.accessioned2023-12-12T03:18:04Z-
dc.date.available2023-12-12T03:18:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279880en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28854-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.03 - tr.54 - 59 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titlePhân lập và tuyển chọn vi khuẩn acetic chịu nhiệt từ hạt ca cao lên men = Isolation and selection of thermotolerant acetic acid bacteria from fermented cocoa beansen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V62S032020054.pdf
  • Size : 492,53 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.