Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28560
Title: Khảo sát khả năng chống hóa nâu của Acid Ascorbic và ảnh hưởng nhiệt độ sấy đến chất lượng trái bần (Sonneratia caseolaris L)
Authors: Nguyễn, Thị Hiền
Nguyễn, Thị Hồng Thảo
Nguyễn, Hồng Phúc
Nguyễn, Kim Phụng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.1 - tr.342-348 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284503
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28560
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S12020342.pdf377.86 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.