Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Phúc
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Phụng
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:41Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:41Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284503en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28560-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.1 - tr.342-348 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát khả năng chống hóa nâu của Acid Ascorbic và ảnh hưởng nhiệt độ sấy đến chất lượng trái bần (Sonneratia caseolaris L)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S12020342.pdf
  • Size : 377,86 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.