Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442
Title: | Hoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora,ra Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.) = Antioxidant activity of ethanolic rhizomes extracts of Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker, Curcuma aromatica Salisb., and Zingiber zerumbet Sm. |
Authors: | Nguyễn, Trọng Tuân Phạm, thị Sánh |
Keywords: | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.26 - 31 - ISSN.1859 - 4794 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280385 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv8V62S052020026.pdf
Size : 716,37 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.