Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorPhạm, thị Sánh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:04Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280385en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.26 - 31 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora,ra Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.) = Antioxidant activity of ethanolic rhizomes extracts of Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker, Curcuma aromatica Salisb., and Zingiber zerumbet Sm.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V62S052020026.pdf
  • Size : 716,37 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.