Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorPhạm, thị Sánh
dc.date.accessioned2023-12-12T03:14:04Z-
dc.date.available2023-12-12T03:14:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280385en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.26 - 31 - ISSN.1859 - 4794en
dc.subjectTạp chí khoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora,ra Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.) = Antioxidant activity of ethanolic rhizomes extracts of Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker, Curcuma aromatica Salisb., and Zingiber zerumbet Sm.en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8V62S052020026.pdf716.37 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.