Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Trọng Tuân | |
dc.contributor.author | Phạm, thị Sánh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T03:14:04Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T03:14:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280385 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28442 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam - 2020 - no.05 - tr.26 - 31 - ISSN.1859 - 4794 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học & công nghệ Việt Nam | en |
dc.title | Hoạt tính kháng oxy hóa của cao chiết ethanol thân rễ Ngải tím (Kaempferia parviflora,ra Wall. Ex Baker), Ngải trắng (Curcuma aromatica Salisb.), Gừng gió (Zingiber zerumbet Sm.) = Antioxidant activity of ethanolic rhizomes extracts of Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker, Curcuma aromatica Salisb., and Zingiber zerumbet Sm. | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv8V62S052020026.pdf | 716.37 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.