Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28245
Title: | Lựa chọn công thức tối ưu cho nano nhũ tương chứa curcumin = Selection of optimized nano emulsion formulation containing curcumine | Authors: | Nguyễn, Duy Thư Nguyễn, Thu Quỳnh Bùi, Thị Thanh Châm Bùi, Thị Luyến Phạm, Hiền Giang Bùi, Hồng Việt |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.8 - tr.38-42 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285032 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28245 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V225S82020038.pdf | 202.31 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.