Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Thư
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Quỳnh
dc.contributor.authorBùi, Thị Thanh Châm
dc.contributor.authorBùi, Thị Luyến
dc.contributor.authorPhạm, Hiền Giang
dc.contributor.authorBùi, Hồng Việt
dc.date.accessioned2023-12-12T03:11:32Z-
dc.date.available2023-12-12T03:11:32Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=285032en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/28245-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.8 - tr.38-42 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệen
dc.titleLựa chọn công thức tối ưu cho nano nhũ tương chứa curcumin = Selection of optimized nano emulsion formulation containing curcumineen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V225S82020038.pdf
  • Size : 202,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.