Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143
Title: Sự thay đổi hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và một số thành phần hóa học khác của hạt đậu nành trong quá trình nảy mầm = The Changes in Gamma-aminobutytric Acid, Phytic Acid Content and Other Compositions in Soybean During Germination
Authors: Nguyễn, Đức Doan
Đinh, Thị Tươi
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.445-453 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287468
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V18S062020445.pdf
  • Size : 886,53 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.