Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143
Title: | Sự thay đổi hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và một số thành phần hóa học khác của hạt đậu nành trong quá trình nảy mầm = The Changes in Gamma-aminobutytric Acid, Phytic Acid Content and Other Compositions in Soybean During Germination | Authors: | Nguyễn, Đức Doan Đinh, Thị Tươi |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.445-453 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287468 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv169V18S062020445.pdf | 886.53 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.