Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Doan
dc.contributor.authorĐinh, Thị Tươi
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287468en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.445-453 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleSự thay đổi hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và một số thành phần hóa học khác của hạt đậu nành trong quá trình nảy mầm = The Changes in Gamma-aminobutytric Acid, Phytic Acid Content and Other Compositions in Soybean During Germinationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V18S062020445.pdf
  • Size : 886,53 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.