Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Doan
dc.contributor.authorĐinh, Thị Tươi
dc.date.accessioned2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.available2023-12-12T02:59:17Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287468en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27143-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.06 - tr.445-453 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleSự thay đổi hàm lượng axit gamma-aminobutyric, axit phytic và một số thành phần hóa học khác của hạt đậu nành trong quá trình nảy mầm = The Changes in Gamma-aminobutytric Acid, Phytic Acid Content and Other Compositions in Soybean During Germinationen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V18S062020445.pdf886.53 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.