Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27062
Title: Ảnh hưởng của dầu hạt chè (Camellia sinensis O. Kuntze) và một số chất chống oxy hóa đến sự thay đổi chất lượng của dầu hạt lanh và dầu hạt óc chó trong quá trình bảo quản = Effects of Tea (Camellia Sinensis O. Kuntze) Seed Oil and Some Antioxidant Substances on the Change of Quality of Linseed Oil and Walnut Oil During Storage Time
Authors: Phan, Thị Phương Thảo
Trần, Thị Thu Hằng
Vũ, Hồng Sơn
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.03 - tr.221-229 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287417
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/27062
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V18S032020221.pdf2.73 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.