Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26528
Title: Các nhân tố ảnh hưởng đến chất lượng phục vụ của thư viện trường đại học công nghiệp thực phẩm thành phố Hồ Chí Minh = Factors affecting library service quality of Ho Chi Minh city university of food industry
Authors: Tô, Anh Dũng
Dương, Hoàng Kiệt
Nguyễn, Thị Thúy Hà
Nguyễn, Đình Inh
Vũ, Thị Phượng
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.142-155 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288308
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26528
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv473V20S012020142.pdf428.14 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.