Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26528
Title: Các nhân tố ảnh hưởng đến chất lượng phục vụ của thư viện trường đại học công nghiệp thực phẩm thành phố Hồ Chí Minh = Factors affecting library service quality of Ho Chi Minh city university of food industry
Authors: Tô, Anh Dũng
Dương, Hoàng Kiệt
Nguyễn, Thị Thúy Hà
Nguyễn, Đình Inh
Vũ, Thị Phượng
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.01 - tr.142-155 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288308
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26528
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S012020142.pdf428.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.