Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26508
Title: Oxy hóa tinh bột hạt mít sử dụng tác nhân natri hypochlorite: Ảnh hưởng của điều kiện phản ứng = Oxidation of jackfruit seed starch using sodium hypochlorite: The effects of various reaction factors
Authors: Lê, Thị Hồng Thuý
Nguyễn, Thị Huệ Chi
Huỳnh, Thị Anh Thư
Bùi, Vương Thịnh
Nguyễn, Thị Lương
Nguyễn, Văn Khôi
Nguyễn, Thanh Tùng
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.120-130 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288321
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26508
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S022020120.pdf645.23 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

9
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.