Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507
Title: Ảnh hưởng của xử lý siêu âm tới quá trình thu nhận chế phẩm giàu protein trong bã nấm men bia = Effects of ultrasound on production of protein-rich extracts from spent brewer’s yeast
Authors: Phạm, Thị Thùy Dương
Nguyễn, Đức Vạn Bửu
Vũ, Thị Hường
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.131-141 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288322
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S022020131.pdf647.09 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.