Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507
Title: | Ảnh hưởng của xử lý siêu âm tới quá trình thu nhận chế phẩm giàu protein trong bã nấm men bia = Effects of ultrasound on production of protein-rich extracts from spent brewer’s yeast | Authors: | Phạm, Thị Thùy Dương Nguyễn, Đức Vạn Bửu Vũ, Thị Hường |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.131-141 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288322 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S022020131.pdf | 647.09 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.