Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thùy Dương
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Vạn Bửu
dc.contributor.authorVũ, Thị Hường
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:26Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:26Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288322en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26507-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.02 - tr.131-141 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleẢnh hưởng của xử lý siêu âm tới quá trình thu nhận chế phẩm giàu protein trong bã nấm men bia = Effects of ultrasound on production of protein-rich extracts from spent brewer’s yeasten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv473V20S022020131.pdf647.09 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.