Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Title: Khảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallus
Authors: Trần, Ngọc Bửu
Trịnh, Trần Tiến
Võ, Thị Như Trúc
Nguyễn, Ngọc Thuần
Lê, Văn Sơn
Lưu, Hồng Trường
Nguyễn, Phi Ngà
Văn, Hồng Thiện
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S220201842.pdf399.31 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.