Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Title: | Khảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallus | Authors: | Trần, Ngọc Bửu Trịnh, Trần Tiến Võ, Thị Như Trúc Nguyễn, Ngọc Thuần Lê, Văn Sơn Lưu, Hồng Trường Nguyễn, Phi Ngà Văn, Hồng Thiện |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V4S220201842.pdf | 399.31 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.