Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Title: Khảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallus
Authors: Trần, Ngọc Bửu
Trịnh, Trần Tiến
Võ, Thị Như Trúc
Nguyễn, Ngọc Thuần
Lê, Văn Sơn
Lưu, Hồng Trường
Nguyễn, Phi Ngà
Văn, Hồng Thiện
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V4S220201842.pdf399.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.