Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Ngọc Bửu | |
dc.contributor.author | Trịnh, Trần Tiến | |
dc.contributor.author | Võ, Thị Như Trúc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thuần | |
dc.contributor.author | Lê, Văn Sơn | |
dc.contributor.author | Lưu, Hồng Trường | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Phi Ngà | |
dc.contributor.author | Văn, Hồng Thiện | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:46:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:46:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp | en |
dc.title | Khảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallus | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv471V4S220201842.pdf | 399.31 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.