Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Bửu
dc.contributor.authorTrịnh, Trần Tiến
dc.contributor.authorVõ, Thị Như Trúc
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thuần
dc.contributor.authorLê, Văn Sơn
dc.contributor.authorLưu, Hồng Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Phi Ngà
dc.contributor.authorVăn, Hồng Thiện
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:22Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleKhảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallusen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V4S220201842.pdf
  • Size : 399,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.