Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Bửu
dc.contributor.authorTrịnh, Trần Tiến
dc.contributor.authorVõ, Thị Như Trúc
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thuần
dc.contributor.authorLê, Văn Sơn
dc.contributor.authorLưu, Hồng Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Phi Ngà
dc.contributor.authorVăn, Hồng Thiện
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:22Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288208en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26494-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1842-1850 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleKhảo sát nhiệt độ hồ hoá và cấu trúc tinh bột từ củ của hai loài thuộc chi nưa (Amorphophallus) = A study on the structure and gelatinization temperature of starch granules from tubers of two species of genus Amorphophallusen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S220201842.pdf399.31 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.