Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
Title: Biến động thành phần hóa học của thịt ốc bươu đồng (Pila polita Deshayes, 1830) = Variation of proximate compositions in tissues of black apple snail (Pila polita Deshayes, 1830)
Authors: Lê, Văn Bình
Ngô, Thị Thu Thảo
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1755-1765 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288163
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V4S120201755.pdf
  • Size : 311,32 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.