Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Bình
dc.contributor.authorNgô, Thị Thu Thảo
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:18Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:18Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288163en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26481-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.1 - tr.1755-1765 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleBiến động thành phần hóa học của thịt ốc bươu đồng (Pila polita Deshayes, 1830) = Variation of proximate compositions in tissues of black apple snail (Pila polita Deshayes, 1830)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S120201755.pdf311.32 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.