Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843
Title: Tận dụng lớp nhớt trái cà phê để nuôi cấy vi sinh thu nhận enzyme pectinase làm trong rượu vang = Using the viscous layer of coffee fruit to culture microorganism so as to receive enzyme pectinase for increasing transparence of wine
Authors: Trần, Ngọc Hùng
Keywords: Tạp chí khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.44 - tr.34-43 - ISSN.1859-4433
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288357
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv512S442020034.pdf824.15 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.