Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843
Title: Tận dụng lớp nhớt trái cà phê để nuôi cấy vi sinh thu nhận enzyme pectinase làm trong rượu vang = Using the viscous layer of coffee fruit to culture microorganism so as to receive enzyme pectinase for increasing transparence of wine
Authors: Trần, Ngọc Hùng
Keywords: Tạp chí khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.44 - tr.34-43 - ISSN.1859-4433
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288357
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25843
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S442020034.pdf
  • Size : 824,15 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.