Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25815
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ tới sự ổn định của betacyanin trong nước quả Thanh long ruột đỏ (Hylocereus polyrhizus) Lập Thạch, Vĩnh Phúc = Stability of Betacyanin in Red Dragon Fruit (Hylocereus Polyrhizus) Juice Obtained from Lap Thach, Vinh Phuc Province
Authors: Vũ, Thu Trang
Nguyễn, Thị Thảo Nguyên
Nguyễn, Văn Hưng
Nguyễn, Tiến Cường
Hoàng, Quốc Tuấn
Nguyễn, Thị Thảo
Nguyễn, Thị Hạnh
Nguyễn, Thị Hoài Đức
Chu, Kỳ Sơn
Nguyễn, Văn Thái
Nguyễn, Thế Hùng
Keywords: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2020 - no.140 - tr.71-76 - ISSN.2354-1083
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288691
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25815
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv140S1402020071.pdf668.74 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

51
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.