Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
Title: | Chính sách và kết quả thực hiện chính sách về bảo tồn, phát huy giá trị của văn hóa ẩm thực tiêu biểu ở các dân tộc thiểu số tỉnh Hà Giang = Policy and result of policy implementation on preserving, promoting the values of typical culinary culture in ethnic minorities in Ha Giang province |
Authors: | Bùi, Thị Bích Lan |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc - Học viện Dân tộc - 2020 - no.01 - tr.146-152 - ISSN.0866-773X |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288869 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv492V9S012020146.pdf
Size : 1,03 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.