Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
Title: Chính sách và kết quả thực hiện chính sách về bảo tồn, phát huy giá trị của văn hóa ẩm thực tiêu biểu ở các dân tộc thiểu số tỉnh Hà Giang = Policy and result of policy implementation on preserving, promoting the values of typical culinary culture in ethnic minorities in Ha Giang province
Authors: Bùi, Thị Bích Lan
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu dân tộc
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu dân tộc - Học viện Dân tộc - 2020 - no.01 - tr.146-152 - ISSN.0866-773X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288869
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv492V9S012020146.pdf1.03 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.