Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
Title: | Chính sách và kết quả thực hiện chính sách về bảo tồn, phát huy giá trị của văn hóa ẩm thực tiêu biểu ở các dân tộc thiểu số tỉnh Hà Giang = Policy and result of policy implementation on preserving, promoting the values of typical culinary culture in ethnic minorities in Ha Giang province | Authors: | Bùi, Thị Bích Lan | Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc - Học viện Dân tộc - 2020 - no.01 - tr.146-152 - ISSN.0866-773X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288869 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv492V9S012020146.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 20
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
2
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.