Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T02:25:53Z-
dc.date.available2023-12-12T02:25:53Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288869en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu dân tộc - Học viện Dân tộc - 2020 - no.01 - tr.146-152 - ISSN.0866-773Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu dân tộcen
dc.titleChính sách và kết quả thực hiện chính sách về bảo tồn, phát huy giá trị của văn hóa ẩm thực tiêu biểu ở các dân tộc thiểu số tỉnh Hà Giang = Policy and result of policy implementation on preserving, promoting the values of typical culinary culture in ethnic minorities in Ha Giang provinceen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv492V9S012020146.pdf1.03 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.