Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Thị Bích Lan | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:25:53Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:25:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288869 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25801 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc - Học viện Dân tộc - 2020 - no.01 - tr.146-152 - ISSN.0866-773X | en |
dc.subject | Tạp chí Nghiên cứu dân tộc | en |
dc.title | Chính sách và kết quả thực hiện chính sách về bảo tồn, phát huy giá trị của văn hóa ẩm thực tiêu biểu ở các dân tộc thiểu số tỉnh Hà Giang = Policy and result of policy implementation on preserving, promoting the values of typical culinary culture in ethnic minorities in Ha Giang province | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.