Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25627
Title: | Nghiên cứu chế biến bột khoai môn từ phụ phẩm củ khoai môn (Colocasia esculenta (L.) Schott): Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy | Authors: | Phan, Thị Thanh Quế Tống, Thị Ánh Ngọc |
Keywords: | Tạp chí Công Thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.111-117 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288514 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25627 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S152020111.pdf | 374.91 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 28, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.