Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25627
Title: Nghiên cứu chế biến bột khoai môn từ phụ phẩm củ khoai môn (Colocasia esculenta (L.) Schott): Ảnh hưởng của nhiệt độ sấy
Authors: Phan, Thị Thanh Quế
Tống, Thị Ánh Ngọc
Keywords: Tạp chí Công Thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.111-117 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288514
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25627
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152020111.pdf374.91 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.