Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25070
Title: NGHIÊN CỨU BẢO QUẢN NHÃN TIÊU DA BÒ BẰNG PHƯƠNG PHÁP KẾT HỢP XỬ LÝ NƯỚC NÓNG VỚI PHỦ MÀNG CHITOSAN VÀ BAO BÌ BIẾN ĐỔI KHÍ QUYỂN = COMBINATION OF HEAT TREATMENT, CHITOSAN COATING AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING TO IMPROVE POST-HARVEST QUALITY OF DA BO LONGAN FRUIT
Authors: Bùi, Thị Phương Dung
Keywords: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.1
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302295
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25070
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 48869-1465-152578-1-10-20200706.pdf
  • Size : 408,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.